top of page

Informatie puur portret

Pure portretten maak ik in mijn fotostudio of eventueel als het vanwege omstandigheden handiger is bij jullie thuis. De tijd die ik nodig heb als fotograaf voor het maken van een puurportret varieert een beetje en is afhankelijk van de omstandigheden zoals de leeftijden van de kinderen. Ik heb in ieder geval nooit haast en neem de tijd voor het maken van de mooiste en meest pure en herkenbare foto's. Door de rust te bewaren lukt het vaak om een kind zovele mogelijk zichzelf te laten zijn tijdens de fotoreportage, dat betekent soms dat ik ga zingen (sorry ;-) ) alle dierengeluiden die ik ken na doe, lekker klets over school, sport, muziek of andere dingen die een kind leuk vindt. Ik probeer in ieder geval aan te voelen waar een kind blij van wordt en op deze manier ontspannen is tijdens de fotosessie. De foto's bewerk ik zorgvuldig na in zowel kleur als zwart/wit en binnen ongeveer 2 weken ontvang je via de mail een login voor je eigen beveiligde galerij zodat je de foto's op je gemak thuis kunt bekijken en jullie een keuze kunnen maken.

puur portret
PORTFOLIO PUUR PORTRET

Prijslijst portretten

De pure portretten maak ik voor een zwarte of naturel achtergrond. Geef vooraf je voorkeur aan voor zwart of naturel of kies voor beide achtergronden. 

 

Puur portret

PUUR PORTRET          €99,- 

 • Voor maximaal 2 personen/kinderen *

 • Met 2 prachtig nabewerkte beelden in hoge resolutie te kiezen uit een persoonlijke galerij

 • Fotoreportage van ongeveer 30 tot 45 minuten

 • Een persoonlijke galerij met een ruime hoeveelheid beelden om uit te kiezen 

 • De gemaakte beelden worden naderhand met zorg nabewerkt tot prachtige beelden in kleur en zwart/wit

 • Het accent ligt op individuele portretten, mocht de situatie het toelaten qua tijd en leeftijden van de kinderen dan maak ik op het einde ook nog een aantal portretten samen.

* Gaat het om meer dan 2 personen / kinderen? 

Dan zijn de kosten bij 3 personen €149,- incl 3 prachtige nabewerkte beelden (1 per persoon) en bij 4 personen €175,- incl totaal 4 prachtige nabewerkte beelden (1 per persoon). Vanzelfsprekend neem ik dan waar nodig ook wat extra tijd voor de fotoreportage.

LET OP: Tijdens een gewone puur portretreportage maak ik geen duo portretten en photoshop ik deze naderhand ook niet. Mocht je naderhand toch foto's die hiervoor geschikt zijn willen laten samenvoegen tot een duoportret dan kan dit tegen een meerprijs van €75,-  Je ontvangt dan het nabewerkte bestand digitaal in hoge resolutie. In overleg kijken we wat de mogelijkheden zijn.
Wil je echt duo portretten laten maken of een combi met pure portretten dan raad ik aan voor de onderstaande DUO pakketten te kiezen. 

Duo portret

Je ziet ze steeds meer, de duo portretten welke ook wel 2 in 1 portretten worden genoemd. Hartstikke leuk om op deze manier te kijken hoeveel je op je broer of zus lijkt en vaak blijkt dit dan meer te zijn dan je vooraf had verwacht. Ik maak deze 2in1portretten van jullie voor een zwarte achtergrond en zal dan tijdens de sessie verschillende individuele portretten maken die ik later samenvoeg tot 1 portret. Ook maak ik als de situatie dit toe laat wat foto's samen. De leeftijd zal bij deze portretten samen een rol spelen want sommigen manieren van fotograferen vereisen wel wat medewerking en bij de hele kleine kinderen is dit soms lastig voor elkaar te krijgen, dan zijn de individuele portretten idealer om te maken om dan later samen te voegen. Soms zijn de verschillen klein en soms erg groot en beide is prima en voor beide is een oplossing. Als het niet lukt om 2 gezichten echt op een mooie manier naast elkaar te photoshoppen dan is er altijd nog de optie om voor een ander type duo portret te kiezen zoals in mijn portfolio te zien is. Geef vooraf je voorkeuren aan dan kan ik hier rekening mee houden.
In principe plaats ik door het midden na het bewerken een zwarte lijn om meer aan te geven dat het 2 verschillende portretten zijn maar het kan natuurlijk ook zonder lijn. 

De duo portretten zijn in principe voor alle leeftijden geschikt maar neem bij twijfel even contact met me op

DUO PORTRET      €175,- 

 • Met 4 prachtig nabewerkte beelden in hoge resolutie te kiezen uit een persoonlijke galerij

 • Fotoreportage van 20 tot 40 minuten voor 2 personen

 • De gemaakte beelden worden naderhand met zorg nabewerkt tot prachtige beelden in kleur en zwart/wit

 • Je ontvangt naderhand van de individuele portretten van beide personen een digitaal bestand op groot formaat en kunt hiernaast nog 2 duo portretten naar keuze uitkiezen.

 • Vanzelfsprekend is deze reportage uit te breiden met extra digitale bestanden of andere fantastische producten.  

DUO PORTRET COMBI     €225,- 

 • Wil je graag individuele portretten laten maken en ook een aantal duo portretten op verschillende manieren? Dan is dit het juiste pakket om voor te kiezen.

 • Met 6 prachtig nabewerkte beelden in hoge resolutie te kiezen uit een persoonlijke galerij

 • Fotoreportage van 30 tot 45 minuten voor 2 personen

 • De gemaakte beelden worden naderhand met zorg nabewerkt tot prachtige beelden in kleur en zwart/wit

 • Naderhand kies je zelf welke individuele portretten en welke duo portretten je in groot formaat als digitaal bestand je wilt ontvangen

 • Vanzelfsprekend is deze reportage uit te breiden met extra digitale bestanden of andere fantastische producten. 

DIGITALE BESTANDEN

Een fotoreportage is naderhand uit te breiden met extra digitale bestanden. Deze bestanden zijn in hoge resolutie (hr bestanden) en dus van het grootst mogelijke formaat. Hierdoor zijn ze geschikt om af te laten drukken op ieder gewenst materiaal. 

1 bestand voor      € 15.-

5 bestanden voor   € 65.-

10 bestanden voor € 125.-

20 bestanden voor € 195.-

 

Wil je alle digitale bestanden uit je galerij ontvangen? Hiervoor doe ik je na de fotoreportage een interessante aanbieding. 

INFO & TIPS PURE PORTRETTEN

Voor het maken van een puur portretsessie is het mooi om kleding te dragen in rustige kleuren. Mijn ervaring is dat effen of bv een streepje, stipje of andere grafische print erg leuk is. Bij een zwarte achtergrond is het mooi te kiezen voor een donkere kleur bv zwart of donkergrijs maar een andere rustige tint is ook prachtig. Denk eens aan naturellen, bruintinten, vergrijsde tinten. Een uitgesproken kleur kan ook erg mooi zijn, het contrast met de zwarte achtergrond wordt dan duidelijker.

Bij de naturel achtergrond zijn naturelle lichte tinten heel mooi bv wit, crème, beige, lichtblauw of andere vergrijsde lichte tinten. Wollige stoffen, gebreide truien en vesten zijn ook altijd erg mooi. Ook kun je hierbij juist kiezen voor uitgesproken en fellere kleuren of voor zwart of een patroon met zwart/wit Dit geeft een heel mooi contrast met de achtergrond. Het is ook mooi om bij de naturel achtergrond te kiezen voor kleding met patronen zoals streepjes, stippen enz.

Kijk ook eens naar kleding met een mooi kraagje, een blousje, vestje, (col)trui of bv een top met kant kan net dat beetje extra geven aan het eindresultaat. Stem de kleding van gezinsleden wel op elkaar af qua kleuren en patronen bij elkaar.

Kies NIET voor kleding met afbeeldingen of teksten op shirtjes en neontinten want dat komt nooit mooi over op de foto. Zelfs als de tekst of afbeelding vrij klein is kan dit achteraf storend blijken te zijn.

Zorg dat je nagels netjes zijn. Geen restjes nagellak of vieze nagels. Kijk ook even of je kinderen geen plaktattoo’s hebben o.i.d. want dit kan erg storend zijn op de foto’s.

Tijdenss de reportage is het raadzaam op je kinderen te blijven letten en te zorgen dat ze geen snotneus o.i.d. hebben. Ik probeer hier zelf ook op te letten natuurlijk maar van een afstand zie ik het soms niet

Mocht je twijfelen, je mag ook altijd wat extra (boven)kleding meenemen voor een eventuele kledingwissel of me via de app wat foto’s sturen zodat we samen kunnen kijken naar wat het mooiste is.

INFO & TIPS VOOR DE DUO SHOOT 

 

 • Kies voor zwarte bovenkleding en bij voorkeur hetzelfde shirtje met dezelfde halslijn. Een gewoon zwart basis shirtje van bv de hema of vergelijkbaar is prima. Een hemdje is ook erg leuk zodat de schouders ontbloot zijn en tegenwoordig zie je ook veel tube tops met blote schouders, ook echt een aanrader. En een coltrui is ook erg geschikt voor een duoshoot

 • Draag geen kettingen en houdt je make-up naturel of op elkaar aangepast.  

 • Mocht je (kind) last hebben van uitslag of andere zichtbare dingen (die niet bij je/een kind horen) neem dan contact op om te bespreken of de afspraak verzet moet worden. 

Voor meer informatie bel, app of mail me gerust op 06 53236403 of via info@agnesbos.nl
Als je een afspraak wilt inplannen vul dan het onderstaand boekingsformulier in dan neem ik z.s.m.contact met je op.

bottom of page