top of page
locatiefotografie
locatiefotografie
locatiefotografie

Mijn uitgebreide portfolio vind je door bovenaan in het menu te klikken op locatie en te kiezen voor het portfolio van je keuze.

Locatiefotografie

Lekker buiten in de natuur, in het bos, de heide of bij het water. Een locatiereportage is heel divers omdat we tijdens de reportage steeds op verschillende plekjes foto's maken. Mijn manier van fotograferen kenmerkt zich door het maken van spontane, warme, en liefdevolle foto's waarbij ik jullie natuurlijk soms ook een beetje aanstuur zodat jullie een mooie gevarieerde galerij met beelden van me ontvangen naderhand. Samen kiezen we een locatie uit waar we de fotoreportage gaan doen. Ik heb natuurlijk een aantal plekken rondom Emmen waar ik regelmatig kom en waarvan ik weet dat het leuke plekken zijn waar het niet te druk is en we met voldoende variatie een mooie reportage kunnen maken maar ik sta ook altijd open voor jullie eigen ideeën. Alleen maar leuk om op onverwachte plekken te komen. 

Voor wie is een locatiereportage geschikt? Eigenlijk voor iedereen en ook tijdens ieder jaargetijde is dit een aanrader. Lekker buiten ravotten met je kinderen tijdens een gezinsreportage, met elkaar knuffelen en ontzettend veel plezier maken of ontzettend waardevolle familiereportage met de hele familie, opa en oma, neefjes, nichtjes en ooms en tantes en natuurlijk je eigen gezin. Misschien wil je op een mooi plekje je zwangere buik laten vastleggen. Of wellicht wil je samen met je geliefde een loveshoot doen. En wat denk je van een reportage samen met je hond(en)? Super tof!
Qua tijden fotografeer ik als het weer wat mooier wordt en het is wat langer licht heel graag aan het begin van de avond. Zo tussen 19.00 en 20.30 uur is het gouden uurtje waardoor het licht echt prachtig is en dit geeft zo'n mooi extraatje aan de foto's. Echt een aanrader! Maar het kan natuurlijk ook gewoon overdag doordeweeks of op een zaterdag worden gepland.

Locatiereportage incl 6 digitale bestanden    €149,-

  • Een fotoreportage op een buitenlocatie voor maximaal 10 personen*

  • Fotoreportage van 60 - 90 minuten

  • De gemaakte beelden worden naderhand met zorg nabewerkt in kleur en zwart/wit

  • Vooraf ontvangen jullie een infodocument met tips wbt de kleding etc

  • Extra digitale bestanden zijn naderhand bij te bestellen

DIGITALE BESTANDEN

Een fotoreportage is naderhand uit te breiden met extra digitale bestanden. Deze bestanden zijn in hoge resolutie (hr bestanden) en dus van het grootst mogelijke formaat. Hierdoor zijn ze geschikt om af te laten drukken op ieder gewenst materiaal. 

1 bestand voor      € 15.-

5 bestanden voor   € 65.-

10 bestanden voor € 125.-

20 bestanden voor € 195.-

Wil je alle digitale bestanden uit je galerij ontvangen? Hiervoor doe ik je na de fotoreportage een interessante aanbieding. 

Informatie over een fotoreportage op locatie

Kledingtips voor een locatiereportage

Voor het maken van een fotoreportage is het mooi om kleding te dragen in kleuren die bij elkaar passen. Het is belangrijk dat je je prettig voelt in wat je draagt, dit is het allerbelangrijkste. Kijk welk kleurenpallet je het meeste aanspreekt en pas de kleuren van je kleding hierop aan. Hierbij kun je voor een goede basis gaan in de vorm van jeans, aardetinten zoals kaki of camel en dit combineren met een effen bovenstuk bv wit, naturellen, lichtblauw of andere vergrijsde tinten. Ook kun je kiezen voor juist uitgesproken en fellere kleuren of voor zwart. Zwart kan eventueel in combi met naturel, jeans of een felle kleur voor een mooi contrast zorgen. Het is ook mooi om bv met patronen te gaan werken zoals streepjes, stippen enz mits je deze goed op elkaar afstemt qua kleuren en patronen bij elkaar. Wollige stoffen, gebreide truien en vesten zijn ook altijd erg mooi.

Wat je niet moet doen

Grote afbeeldingen op shirtjes en neontinten raad ik sowieso af want dat komt nooit mooi over op de foto. Ook is het af te raden dat 1 iemand bij een groepsreportage een te uitgesproken kleur draagt, overleg dus goed met elkaar. Zorg dat je nagels netjes zijn, geen restjes nagellak of vieze nagels. Kijk ook even of je kinderen geen plaktattoo’s hebben o.i.d. want dit kan erg storend zijn op de foto’s. Ook tijdens de reportage is het raadzaam op je kinderen te blijven letten en te zorgen dat ze geen snotneus o.i.d. hebben. Ik probeer hier zelf ook op te letten natuurlijk maar van een afstand zie ik het soms niet.

Mocht je twijfelen, je mag ook altijd wat extra (boven)kleding meenemen voor een eventuele kledingwissel of me via de app wat foto’s sturen zodat we samen kunnen kijken naar wat het mooiste is.

Wil je meer informatie over een fotoreportage of heb je andere vragen, neem gerust contact met me op

bottom of page