top of page

CONTACT

agnesbosfotografie13.jpg

Waarom zou je mij kiezen als jullie fotograaf?

Wij zijn een match als de volgende eigenschappen je aanspreken naast mijn portfolio. Ik ben spontaan maar ook rustig, observerend, grappig (vind ik zelf dan ;-) ) , geduldig, flexibel, gek op kinderen en ook zeker goed in de omgang met kinderen, kritisch naar zichzelf en waar nodig ook naar anderen, een enorme dierenvriend, creatief, enthousiast en meestal erg gestructureerd.

En vooral gek op mensen blij maken met de allermooiste beelden.

Hoi, ik ben Agnes, getrouwd met Christian, mama van Mirthe (2005) en we wonen sinds 2022 in Emmen (Delftlanden) waar we een nieuwe woning hebben gebouwd met een heerlijke studio voor mijn fotografie.

 

Fotograferen is mijn passie, al jaren! In 2009 heb ik de stap gezet om als zelfstandig fotograaf te beginnen en heb ik me ingeschreven bij het KvK. Heerlijk om van je passie je beroep te kunnen maken. Ik geniet er echt ontzettend van om mensen vast te leggen of ze nu net geboren zijn of 100, ieder mens is uniek en op zijn eigen manier prachtig. De herinnering van een moment wat anders ineens voorbij vastleggen is mijn doel zodat je deze momenten altijd nog terug kunt halen door naar de foto's te kijken. Foto's zijn zo waardevol, dit wordt nogal eens onderschat omdat we tegenwoordig best veel foto's maken met onze telefoon, even snel een mooi moment vastleggen. Heel belangrijk om te doen maar zo af en toe is het ook wel heel fijn om echt professionele foto's te laten maken omdat dit de foto's zijn die je aan de wand hangt, in een album doet of kado geeft aan opa en oma. 


Aangezien ik al heel wat jaren fotografeer heb ik al aardig wat ervaring opgedaan zowel met studiofotografie, newbornfotografie, locatiefotografie maar ook zakelijke fotoreportage en schoolfotografie. Ook voor het fotograferen van jullie bruiloft kun je me boeken, je bent dan verzekerd van een prachtige reportage van jullie trouwdag waarbij ik alle belangrijke momenten vastleg en hier naderhand een prachtig album van maak. Zo heb je altijd een tastbare herinnering aan deze prachtige dag.

Heb je na het bekijken van mijn website behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met me op om jullie wensen of vragen te bespreken. Ik heb een voorkeur voor contact via de mail zodat ik kan reageren wanneer het mij het beste past. Ik ben niet altijd in de gelegenheid om mijn telefoon op te nemen. En zo heb ik jullie bericht meteen op schrift staan zodat ik deze ook makkelijker terug kan lezen. 

Ik hoop van je te horen! 

Lieve groet Agnes

Adres

Griendzoom 12
7813 DN Emmen

Contact

Contact

Openingstijden

Ma - Vrij

9:00 uur – 17:00 uur

Zaterdag

op afspraak

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Zondag

gesloten

bottom of page