top of page

CONTACT

Agnes Bos fotograaf.jpeg

06 53236403

info@agnesbos.nl

KVK-nummer:75816288

Studio & Postadres:
Griendzoom 12
7813 DN Emmen

Hallo, ik ben Agnes, getrouwd met Christian, mama van Mirthe (2005) en we wonen sinds kort iin Emmen (Delftlanden) waar we een nieuwe woning hebben gebouwd met een heerlijke studio voor mijn fotografie.

 

Fotograferen is mijn passie, al jaren! In 2009 heb ik de stap gezet om als zelfstandig fotograaf te beginnen en heb ik me ingeschreven bij het KvK. Heerlijk om van je passie je beroep te kunnen maken!
Ik heb al aardig wat ervaring inmiddels zowel met studiofotografie, newbornfotografie, locatiefotografie maar ook zakelijke fotoreportage en schoolfotografie. Ik vind het geweldig om te fotograferen en al die mooie momenten voor altijd vast te leggen. Foto's zijn zo waardevol, dit wordt nogal eens onderschat omdat we tegenwoordig best veel foto's maken met onze telefoon, even snel een mooi moment vastleggen. Heel belangrijk om te doen maar zo af en toe is het ook wel heel fijn om echt professionele foto's te laten maken omdat dit de foto's zijn die je aan de wand hangt, in een album doet of kado geeft aan opa en oma. 

Volg je me al op social media?

Hier vind je altijd de nieuwste updates en foto's. 

 

Wil je meer informatie over een fotosessie?

Bedankt voor je mail!

bottom of page