top of page

Duo portret

Je ziet ze steeds meer, de duo portretten welke ook wel 2 in 1 portretten worden genoemd. Hartstikke leuk om op deze manier te kijken hoeveel je op je broer of zus lijkt en vaak blijkt dit dan meer te zijn dan je vooraf had verwacht. Ik maak deze 2in1portretten van jullie voor een zwarte achtergrond en zal dan tijdens de sessie verschillende individuele portretten maken die ik later samenvoeg tot 1 portret. Ook maak ik als de situatie dit toe laat wat foto's samen. De leeftijd zal bij deze portretten samen een rol spelen want sommigen manieren van fotograferen vereisen wel wat medewerking en bij de hele kleine kinderen is dit soms lastig voor elkaar te krijgen, dan zijn de individuele portretten idealer om te maken om dan later samen te voegen. Soms zijn de verschillen klein en soms erg groot en beide is prima en voor beide is een oplossing. Als het niet lukt om 2 gezichten echt op een mooie manier naast elkaar te photoshoppen dan is er altijd nog de optie om voor een ander type duo portret te kiezen zoals in mijn portfolio te zien is. Geef vooraf je voorkeuren aan dan kan ik hier rekening mee houden.

De duo portretten zijn in principe voor alle leeftijden geschikt maar neem bij twijfel even contact met me op

DUO PORTRET      €175,- 

  • Met 3 prachtig nabewerkte beelden in hoge resolutie

  • Fotoreportage van 20 tot 40 minuten voor 2 personen

  • De gemaakte beelden worden naderhand met zorg nabewerkt tot prachtige beelden in kleur en zwart/wit

  • Je ontvangt naderhand van de individuele portretten van beide personen een digitaal bestand op groot formaat en kunt hiernaast het duo portret als digitaal bestand.

  • Vanzelfsprekend is deze reportage uit te breiden met extra digitale bestanden of andere fantastische producten.  

TIPS VOOR DE SHOOT 

 

  • Kies voor zwarte bovenkleding en bij voorkeur hetzelfde shirtje met dezelfde halslijn. Een gewoon zwart basis shirtje van bv de hema of vergelijkbaar is prima. Een hemdje is ook erg leuk zodat de schouders ontbloot zijn en tegenwoordig zie je ook veel tube tops met blote schouders, ook echt een aanrader.

  • Draag geen kettingen en houdt je make-up naturel of op elkaar aangepast.  

  • Mocht je (kind) last hebben van uitslag of andere zichtbare dingen (die niet bij je/een kind horen) neem dan contact op om te bespreken of de afspraak verzet moet worden. 

DIGITALE BESTANDEN

Een fotoreportage is naderhand uit te breiden met extra digitale bestanden. Deze bestanden zijn in hoge resolutie (hr bestanden) en dus van het grootst mogelijke formaat. Hierdoor zijn ze geschikt om af te laten drukken op ieder gewenst materiaal. 

1 bestand voor      € 15.-

5 bestanden voor   € 65.-

10 bestanden voor € 125.-

20 bestanden voor € 195.-

 

Wil je alle digitale bestanden uit je galerij ontvangen? Hiervoor doe ik je na de fotoreportage een interessante aanbieding. 

Je kunt via mij ook prachtige fine art wanddecoraties en andere fotoproducten bestellen om van je fotosessie echt een mooie herinnering te hebben welke op een fantastische manier aan de muur kan worden gehangen of kan worden neergezet. In mijn studio heb diverse demoproducten om te bekijken zodat je weet wat je kunt bestellen.

bottom of page