top of page
newbornreportage
newbornfotografie
newbornreportage
newbornreportage

NEWBORN FOTOREPORTAGE        €169.-

 

Dit is inclusief:

• Een ontspannen lifestyle newbornreportage van jullie baby binnen een maand na de geboorte bij jullie thuis of in mijn studio.

• Een reportage van ongeveer 1 a 2 uur en het naderhand bewerken van de gemaakte foto’s tot prachtige beelden.

• Naderhand keuze via een persoonlijke galerij met een ruime selectie van de mooiste nabewerkte beelden in kleur en zwart/wit.

• Bij je fotoreportage mag je zelf kiezen welk van onderstaande extra's je erbij wilt ontvangen

De keuze bestaat uit:

Een super leuk minialbum en 2 fotoafdrukken van 20x30cm of 4 afdrukken van13x19cm of

• 8 fine art prints van 15x22cm of

• 3 digitale bestanden in hoge resolutie naar keuze

DIGITALE BESTANDEN

Een fotoreportage is naderhand uit te breiden met extra digitale bestanden. Deze bestanden zijn in hoge resolutie (hr bestanden) en dus van het grootst mogelijke formaat. Hierdoor zijn ze geschikt om af te laten drukken op ieder gewenst materiaal. 

1 bestand voor      € 15.-

5 bestanden voor   € 65.-

10 bestanden voor € 125.-

20 bestanden voor € 195.-

Wil je alle digitale bestanden uit je galerij ontvangen? Hiervoor doe ik je na de fotoreportage een interessante aanbieding. 

ALGEMENE INFORMATIE  

Bij een newbornreportage kom ik bij jullie thuis of komen jullie bij mij in mijn studio in Emmen om foto’s van de baby te maken. Ik maak de foto’s bij jullie thuis met het gebruik van daglicht, op deze manier ontstaan er mooie zachte en pure foto’s. In mijn studio maak ik soms gebruik van een (daglicht)lamp afhankelijk van de lichtomstandigheden. Soms is de situatie thuis met betrekking tot het licht of wellicht wat drukte in huis dusdanig dat een newbornreportage in de studio de voorkeur heeft. Ik bespreek graag met jullie wat jullie voorkeur heeft en wat gezien de omstandigheden de beste keuze kan zijn.

 

Ik hou ervan om de foto’s zo natuurlijk mogelijk te houden en veiligheid en comfort staat bij mij bovenaan tijdens de fotoreportage. Als het mogelijk is en de baby vindt het geen probleem om in een bepaalde houding te liggen zal ik waar mogelijk is een beetje poseren maar ik doe geen ingewikkelde poses, ik laat de baby zoveel mogelijk zelf een comfortabele houding aannemen. Ik neem alle tijd voor de fotoreportage, gemiddeld zal ik zo'n 1 a 2 uur nodig hebben voor een newbornreportage. Op deze manier is er tijd genoeg om tussendoor de baby te knuffelen en te voeden als dit nodig is. 

Ik maak tijdens de sessie vanzelfsprekend foto’s van de baby op verschillende manieren en zal hierbij de details zoals handjes, voetjes en de haartjes niet vergeten. Ook is het mogelijk om foto’s samen met jongere broertjes of zusjes te maken en natuurlijk samen met papa en mama. 

 

WIL JE EEN NEWBORNREPORTAGE DOOR MIJ LATEN MAKEN? 

Dan is het verstandig zo snel mogelijk een voorlopige afspraak vast te leggen op basis van je uitgerekende datum.  Ik kan dan alvast rekening houden met de uitgerekende datum in mijn agenda Zodra de baby er is hoor ik graag van jullie zodat we de afspraak definitief kunnen inplannen. Je mag me gerust op de hoogte brengen via de app, dan weet ik alvast dat jullie baby is geboren en ik rekening moet houden met een aankomende newbornreportage en kunnen we daarna een definitieve afspraak inplannen. Ik plan de newbornreportage bij voorkeur binnen een maand na de geboorte. ​

Mocht je nog vragen hebben of wil je wellicht een kadobon om een newbornreportage kado te geven. Neem dan gerust contact met me op.

bottom of page