top of page
newbornreportage
newbornfotografie
newbornreportage
newbornreportage

NEWBORN FOTOREPORTAGE                                   €169.-

 

Dit is inclusief:

  • Een ontspannen lifestyle newbornreportage van jullie baby binnen een maand na de geboorte bij jullie thuis of in mijn studio.

  • Een reportage van ongeveer 1 a 2 uur en het naderhand bewerken van de gemaakte foto’s tot prachtige beelden.

  • Naderhand keuze via een beveiligde galerij met een ruime selectie van de nabewerkte beelden. De beelden zullen nabewerkt worden op verschillende manieren waaronder natuurlijk kleur en zwart/wit.

  • 2 fotoafdrukken van 20x30cm en 2 afdrukken van 10x15cm of 13x19cm

  • Een fotoalbum van 15x20cm met 20 blz waarin jullie favoriete foto’s worden verwerkt of 3 digitale bestanden in hoge resolutie naar keuze.

  • Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk deze reportage uit te breiden met extra digitale bestanden of fotoafdrukken.

 

ALGEMENE INFORMATIE  

Bij een newbornreportage kom ik bij jullie thuis of komen jullie bij mij in mijn studio in Emmen om foto’s van de baby te maken. Ik maak de foto’s bij jullie thuis met het gebruik van daglicht, op deze manier ontstaan er mooie zachte en pure foto’s. In mijn studio maak ik soms gebruik van een (daglicht)lamp afhankelijk van de lichtomstandigheden. Soms is de situatie thuis met betrekking tot het licht of wellicht wat drukte in huis dusdanig dat een newbornreportage in de studio de voorkeur heeft. Ik bespreek graag met jullie wat jullie voorkeur heeft en wat gezien de omstandigheden de beste keuze kan zijn.

 

Ik hou ervan om de foto’s zo natuurlijk mogelijk te houden en veiligheid en comfort staat bij mij bovenaan tijdens de fotoreportage. Als het mogelijk is en de baby vindt het geen probleem om in een bepaalde houding te liggen zal ik waar mogelijk is een beetje poseren maar ik doe geen ingewikkelde poses, ik laat de baby zoveel mogelijk zelf een comfortabele houding aannemen. Ik neem alle tijd voor de fotoreportage, gemiddeld zal ik zo'n 1 a 2 uur nodig hebben voor een newbornreportage. Op deze manier is er tijd genoeg om tussendoor de baby te knuffelen en te voeden als dit nodig is. 

Ik maak tijdens de sessie vanzelfsprekend foto’s van de baby op verschillende manieren en zal hierbij de details zoals handjes, voetjes en de haartjes niet vergeten. Ook is het mogelijk om foto’s samen met jongere broertjes of zusjes te maken en natuurlijk samen met papa en mama. 

 

WIL JE EEN NEWBORNREPORTAGE DOOR MIJ LATEN MAKEN? 

Dan is het verstandig zo snel mogelijk een voorlopige afspraak vast te leggen op basis van je uitgerekende datum.  Ik kan dan alvast rekening houden met de uitgerekende datum in mijn agenda Zodra de baby er is hoor ik graag van jullie zodat we de afspraak definitief kunnen inplannen. Je mag me gerust op de hoogte brengen via de app, dan weet ik alvast dat jullie baby is geboren en ik rekening moet houden met een aankomende newbornreportage en kunnen we daarna een definitieve afspraak inplannen. Ik plan de newbornreportage bij voorkeur binnen een maand na de geboorte. 

DIGITALE BESTANDEN

Een fotoreportage is naderhand uit te breiden met (extra) digitale bestanden. Dit kan per stuk maar ook in verschillende aantallen. Hoe meer digitale bestanden hoe goedkoper ze worden in verhouding. Op deze manier is er voor iedereen een passende keuze. In de gallery komen alle geselecteerde nabewerkte beelden te staan waaruit gekozen kan worden.

Per stuk       €15,-

4 stuks        €50,-                 

10 stuks      €99,-             

15 stuks      €125,-              

20 stuks      €150,-        

alle bestanden hiervoor krijg je naderhand een scherp aanbod

Mocht je nog vragen hebben of wil je wellicht een kadobon om een newbornreportage kado te geven. Neem dan gerust contact met me op.

bottom of page