top of page
studiofotografie
studiofotografie.jpg
studiofotografie.jpg
studiofotografie

Studiofotografie

In je eentje       €69,-

 • Fotoreportage van 1 persoon

 • Leuk voor een babyreportage, cakesmash, kinderfotografie, zwangerschap of portretshoot

 • Fotoreportage van maximaal 1 uur in mijn studio

 • Nabewerking van een ruime selectie van de mooiste beelden die geplaatst worden in een persoonlijke gallery

 • Naderhand uit te breiden met fotoafdrukken, wanddecoraties, digitale bestanden en diverse andere mooie producten

 • Inclusief 3 digitale bestanden in hoge resolutie naar keuze

 

Met elkaar       €99,-

 • Fotoreportage voor maximaal 5 personen

 • Leuk voor een zwangerschapsreportage met je partner en eventueel broertjes/zusjes, je kinderen, je gezin, je broer(s) en zus(sen), je vriendinnen of wellicht als loveshoot

 • Fotoreportage van maximaal 1 uur in mijn studio of op een locatie naar keuze

 • Nabewerking van een ruime selectie van de mooiste beelden die geplaatst worden in een persoonlijke gallery

 • Naderhand uit te breiden met fotoafdrukken, wanddecoraties, digitale bestanden en diverse andere mooie producten

 • Inclusief 5 digitale bestanden in hoge resolutie naar keuze

DIGITALE BESTANDEN

Een fotoreportage is naderhand uit te breiden met (extra) digitale bestanden. Dit kan per stuk maar ook in verschillende aantallen. Hoe meer digitale bestanden hoe goedkoper ze worden in verhouding. Op deze manier is er voor iedereen een passende keuze. In de gallery komen alle geselecteerde nabewerkte beelden te staan waaruit gekozen kan worden.

Per stuk     €15,-

4 stuks       €50,-

10 stuks     €99,-

15 stuks     €125,-

20 stuks     €150,-

alle bestanden (meer dan 25 stuks)   €195,-

 

Informatie over een studioreportage

Fotosessie in de studio

In mijn studio heb ik voldoende ruimte voor een gezellige sessie met je gezin, kinderen of een andere samenstelling. In principe kan ik geen grote groepen kwijt maar in overleg is wellicht e.e.a. mogelijk en bespreekbaar afhankelijk van jullie wensen. Mijn studio heeft een witte setting, witte vloer en wanden het eindresultaat zal dus fris en licht zijn.​

Kledingtips voor een studioreportage

Voor het maken van een fotoreportage is het mooi om kleding te dragen in kleuren die bij elkaar passen. Het is belangrijk dat je je prettig voelt in wat je draagt, dit is het allerbelangrijkste. Kijk welk kleurenpallet je het meeste aanspreekt en pas de kleuren van je kleding hierop aan. Hierbij kun je voor een goede basis gaan in de vorm van jeans, aardetinten zoals kaki of camel en dit combineren met een effen bovenstuk bv wit, naturellen, lichtblauw of andere vergrijsde tinten. Ook kun je kiezen voor juist uitgesproken en fellere kleuren of voor zwart. Zwart kan eventueel in combi met naturel, jeans of een felle kleur voor een mooi contrast zorgen. Het is ook mooi om bv met patronen te gaan werken zoals streepjes, stippen enz mits je deze goed op elkaar afstemt qua kleuren en patronen bij elkaar. Wollige stoffen, gebreide truien en vesten zijn ook altijd erg mooi.

Wat je niet moet doen

Grote afbeeldingen op shirtjes en neontinten raad ik sowieso af want dat komt nooit mooi over op de foto. Ook is het af te raden dat 1 iemand bij een groepsreportage een te uitgesproken kleur draagt, overleg dus goed met elkaar. Zorg dat je nagels netjes zijn, geen restjes nagellak of vieze nagels. Kijk ook even of je kinderen geen plaktattoo’s hebben o.i.d. want dit kan erg storend zijn op de foto’s. Ook tijdens de reportage is het raadzaam op je kinderen te blijven letten en te zorgen dat ze geen snotneus o.i.d. hebben. Ik probeer hier zelf ook op te letten natuurlijk maar van een afstand zie ik het soms niet.

Mocht je twijfelen, je mag ook altijd wat extra (boven)kleding meenemen voor een eventuele kledingwissel of me via de app wat foto’s sturen zodat we samen kunnen kijken naar wat het mooiste is.

Wil je meer informatie over een fotoreportage of heb je andere vragen, neem gerust contact met me op

 

 


 

bottom of page