top of page
studiofotografie
studiofotografie.jpg
studiofotografie

Studiofotografie

Een fotoreportage in mijn studio is altijd een goed idee. In een naturel setting maak ik een prachtige reportage. Het is ook mogelijk om een reportage te doen met een zwarte achtergrond in overleg. 

Een studioreportage is geweldig wanneer je een fotoreportage wilt voor je kinderen, van je zwangerschap, van je gezin of voor een familieportret voor bv opa en oma. 

Wat is inbegrepen bij een studioreportage?

  • Een fotoreportage voor maximaal 5 personen

  • Fotoreportage van maximaal 60 minuten

  • De gemaakte beelden worden naderhand met zorg nabewerkt in kleur en zwart/wit

  • Vooraf ontvangen jullie een infodocument met tips wbt de kleding etc

  • Extra digitale bestanden zijn naderhand bij te bestellen

  • Een prachtig minialbum t.w.v. €22,95 met je favoriete foto's

 

De studioreportage zijn te boeken met een bepaald hoeveelheid digitale bestanden en er zit ook altijd een prachtig minialbum bij met jullie favoriete foto's. Naderhand kun je het gekozen pakket natuurlijk upgraden.

Studioreportage incl 5 digitale bestanden    €149,-

Studioreportage incl 10 digitale bestanden  €199,-

Studioreportage incl 15 digitale bestanden  €249,-

Studioreportage incl 20 digitale bestanden  €299,-

DIGITALE BESTANDEN

Een fotoreportage is naderhand uit te breiden met (extra) digitale bestanden voor €10,00 p.st.

Wil je alle digitale bestanden uit je galerij ontvangen? Hiervoor doe ik je na de fotoreportage een interessante aanbieding. 

Informatie over een studioreportage

Fotosessie in de studio

In mijn studio heb ik voldoende ruimte voor een gezellige sessie met je gezin, kinderen of een andere samenstelling. In principe kan ik geen grote groepen kwijt maar in overleg is wellicht e.e.a. mogelijk en bespreekbaar afhankelijk van jullie wensen. Mijn studio heeft een naturelle zandkleurige setting het eindresultaat zal dus warm maar toch fris en tijdloos zijn.​

Kledingtips voor een studioreportage

Voor het maken van een fotoreportage is het mooi om kleding te dragen in kleuren die bij elkaar passen. Het is belangrijk dat je je prettig voelt in wat je draagt, dit is het allerbelangrijkste. Kijk welk kleurenpallet je het meeste aanspreekt en pas de kleuren van je kleding hierop aan. Hierbij kun je voor een goede basis gaan in de vorm van jeans, aardetinten zoals kaki of camel en dit combineren met een effen bovenstuk bv wit, naturellen, lichtblauw of andere vergrijsde tinten. Ook kun je kiezen voor juist uitgesproken en fellere kleuren of voor zwart. Zwart kan eventueel in combi met naturel, jeans of een felle kleur voor een mooi contrast zorgen. Het is ook mooi om bv met patronen te gaan werken zoals streepjes, stippen enz mits je deze goed op elkaar afstemt qua kleuren en patronen bij elkaar. Wollige stoffen, gebreide truien en vesten zijn ook altijd erg mooi.

Wat je niet moet doen

Grote afbeeldingen op shirtjes en neontinten raad ik sowieso af want dat komt nooit mooi over op de foto. Ook is het af te raden dat 1 iemand bij een groepsreportage een te uitgesproken kleur draagt, overleg dus goed met elkaar. Zorg dat je nagels netjes zijn, geen restjes nagellak of vieze nagels. Kijk ook even of je kinderen geen plaktattoo’s hebben o.i.d. want dit kan erg storend zijn op de foto’s. Ook tijdens de reportage is het raadzaam op je kinderen te blijven letten en te zorgen dat ze geen snotneus o.i.d. hebben. Ik probeer hier zelf ook op te letten natuurlijk maar van een afstand zie ik het soms niet.

Mocht je twijfelen, je mag ook altijd wat extra (boven)kleding meenemen voor een eventuele kledingwissel of me via de app wat foto’s sturen zodat we samen kunnen kijken naar wat het mooiste is.

Wil je meer informatie over een fotoreportage of heb je andere vragen, neem gerust contact met me op.
 

bottom of page