top of page

Wil je graag frisse, eigentijdse en professionele portretfoto's laten maken op uw school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf door een fotograaf uit de eigen regio met veel ervaring in kinderfotografie en portretfotografie? Lees dan deze informatie eens rustig door over mijn werkwijze en de mogelijkheden. 

 

DE FOTOGRAAF

Als sinds 1999 ben ik zelfstandig fotografe met een eigen fotostudio en ik heb veel ervaring opgedaan met het fotograferen van kinderen, gezinnen, bedrijven en het maken van portretten. Ook fotografeer ik met heel veel plezier op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen en het speciaal onderwijs. De hoeveelheid kinderen die ik mag fotograferen maakt mij niet uit, ook bij kleinere aantallen kom ik met veel plezier fotograferen maar ook grotere aantallen zijn geen enkel probleem.

DE FOTOSESSIES

Ik maak de foto’s op een efficiënte, rustige en professionele wijze waarbij ik in een zo kort mogelijke tijd het beste van het kind naar boven probeer te halen zodat er echte portretten ontstaan, foto’s waarin de ouders hun kind zullen herkennen en met plezier naar kijken. Hierbij vind ik het belangrijker om mooie ontspannen foto's te hebben gemaakt van ieder kind, die prachtige lach vast te leggen of die ondeugende twinkelende blik dan een setting te creëren met heel veel accessoires die naar mijn idee vaak alleen maar afleiden van het kind. Op een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf is vaak meer tijd voor de fotosessies waardoor het makkelijker is om een bepaalde setting te realiseren als hier behoefte aan is, op basisscholen en middelbare scholen is het van belang om in een zo kort mogelijke tijd de mooiste portretten te maken zodat de lessen zo min mogelijk worden onderbroken, hier is mijn stijl van fotograferen op aangepast. Natuurlijk kunnen we in een vrijblijvend gesprek jullie wensen bespreken en kijken in hoeverre dit te realiseren is. 

 

Tijdens de sessie maak ik meerdere foto's van ieder kind zodat naderhand via een online gallery door de ouders gekozen kan worden uit minstens 3 tot 5 verschillende foto's per kind.  De foto’s kunnen besteld worden in mijn online webshop welke gekoppeld is aan mijn website. Er kan uit diverse voordelige pakketten worden gekozen maar ook voor fotoafdrukken, canvassen, digitale bestanden en diverse funproducten zoals telefoonhoesjes, tassen etc. Natuurlijk is er geen bestelverplichting en is alles vrijblijvend! 

DE ACHTERGRONDEN

In overleg is er van alles mogelijk. In mijn portfolio staan voorbeelden van wat ik al eens heb gemaakt en binnenkort voeg ik wat voorbeeldfoto's toe van mijn nieuwe achtergronden in mooie effen kleuren die de foto's net dat beetje extra zullen geven zonder voor onrust te zorgen. Als het weer het toe laat is het ook erg leuk om de foto's buiten te maken, geef gerust aan wat jullie voorkeur heeft en mocht het op de dag zelf ineens slechter weer blijken te zijn dan neem ik alsnog de achtergrond mee die jullie als back-up optie hebben gekozen zodat we binnen kunnen fotograferen.

DE VOORDELEN

  • Bestellingen verlopen via mijn webshop en betalingen via Ideal. Alles gaat dus buiten de school om waardoor je er geen omkijken naar hebt.

  • De foto’s worden binnen enkele weken na de fotosessies per persoon in een online webshop geplaatst zodat ze kunnen worden bekeken en besteld.

  • Als de foto’s in de webshop staan ontvangt de school gepersonaliseerde inlogkaartjes die kunnen worden uitgedeeld aan alle kinderen.

  • De ouders kunnen aan de hand van hun favoriete foto’s een pakket naar keuze samenstellen, hierbij zijn er mogelijkheden voor ieder budget.

  • Er zijn voor de school geen kosten verbonden aan het laten maken van de schoolfoto’s door mij, er zijn alleen maar leuke voordelen.

  • Vanzelfsprekend kunnen broertjes en zusjes samen worden gefotografeerd op een vastgesteld moment.

  • Ik maak (indien gewenst) ook een team foto van alle leerkrachten samen, de school ontvangt deze op formaat 20x30cm en ook als digitaal bestand. Hiervoor kan ik in overleg ook op een ander moment terug komen als dit handiger is. 

  • De leerkrachten kunnen ook individueel gefotografeerd worden en ontvangen naderhand een besteltegoed om kosteloos een afdruk te kunnen bestellen.

  • De school ontvangt van iedere groepsfoto een fotoafdruk op formaat 15x22cm en het digitale bestand.

  • De school ontvangt via een beveiligde gallery een downloadlink waar de digitale fotobestanden van 1 portretfoto van iedere leerling, de gemaakte groepsfoto's en indien van toepassing de teamfoto in webformaat staan. Handig voor allerlei doeleinden!

 

Mocht je enthousiast zijn geraakt dan kun je altijd contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel, app of mail me gerust via 06 53236403 of info@agnesbos.nl

bottom of page