top of page

Informatie trouwfotografie

Laat ik beginnen met jullie van harte te feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk. Er breekt een spannende, leuke en drukke tijd aan waarbij er van alles geregeld moet worden en allerlei keuzes gemaakt moeten worden. Als jullie mij graag als fotograaf op jullie bruiloft willen boeken mail me dan vrijblijvend jullie datum, indien bekend de trouw locatie en jullie wensen zodat ik zo snel mogelijk een offerte op maat voor jullie kan maken. Als we een goed gevoel hebben naar elkaar toe dan maken we een afspraak om te kijken of de klik er is en om jullie wensen door te spreken. Op deze manier kunnen we samen zorgen dat een belangrijk gedeelte van jullie trouwdag, nl de foto's van jullie huwelijk op een goede manier vastgelegd worden zodat jullie later met veel liefde en plezier terug kunnen kijken op deze bijzondere dag. 

Ik werk met een aantal pakketten welke uit te breiden zijn naar eigen behoefte met bv een luxe album of andere producten maar ook met extra uren of een pre-wedding shoot vooraf om alvast aan elkaar en aan de camera te wennen. Het aantal foto's wat geleverd wordt neemt vanzelfsprekend ook toe wanneer ik langer aanwezig ben tijdens jullie trouwdag. Mochten jullie specifieke wensen hebben of willen jullie kennis maken om te kijken of wij ook een match zijn neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. 

Een impressie van mijn portfolio vind je onderaan deze pagina.

 

Extra uren zijn mogelijk, de kosten hiervoor zijn €125,- per extra uur. De hoeveelheid te leveren digitale bestanden neemt hiermee ook toe. 
Het is ook mogelijk een pre weddingshoot voorafgaand aan de bruiloft te boeken tegen een scherp tarief in combi met jullie trouwpakket. De kosten hiervoor zijn €175,- incl 15 digitale bestanden.

Vanzelfsprekend kan jullie reportage worden uitgebreid met een prachtig luxe album. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden qua omslag en formaat. Vraag gerust naar de mogelijkheden of vraag om een uitgebreide brochure met alle info.

bottom of page