top of page
kerstminishoot2023.jpg

KERST MINISESSIE 11 & 12 november

 

Op 11 en 12 november ga ik mijn studio omtoveren tot een prachtige kerststudio met een heerlijk bed om op te zitten, liggen en chillen, heel veel lampjes, lekkere kussens en plaids en een hoop gezelligheid en liefde.

Deze shoot is super leuk voor zwangere dames/ stellen / gezinnen / kinderen/ neefjes en nichtjes en voor koppeltjes om te boeken 🧡 De setting zal qua kleuren lekker naturel zijn en het is voor een mooi eindresultaat dan ook zeker aan te raden je kleding hier op aan te passen. Kies voor warme of naturel tinten zoals bruin, roestbruin, camel en lichte beige tinten pastel tinten en dit kan heel mooie in combi met bv jeans of een naturelle tint broek. 

HOE GAAT DE SESSIE IN ZIJN WERK?

Tijdens een korte sessie van maximaal 20 minuutjes maak ik een mooie serie beelden van jullie. De afspraken zullen ingepland worden tussen 9.00 en 16.30 uur (m.u.v. 12.00 tot 12.30 uur) en worden op ieder half en heel uur gepland.


Naderhand zal ik de beelden selecteren een een ruime selectie nabewerken in een bijpassende stijl en deze plaats in een een persoonlijke galerij. Je kunt dan inloggen en vanuit deze galerij je favoriete foto's selecteren zodat je deze zult ontvangen.
Natuurlijk kun je ook meer hr bestanden erbij kopen, en ik doe ook altijd een interessant aanbod om alle beelden te nemen.

 

Wil je een afspraak inplannen? Vul dan onderstaand formulier in met je wensen zodat ik je een geschikte tijd kan aanbieden voor jullie kerst minisessie.

Bij voldoende animo gaat het wellicht mogelijk zijn om ook op 25 november een sessie te boeken. Heeft dit je voorkeur, geef dit dan gerust aan in het boekingsformulier. 

Mocht je nog vragen hebben vooraf, mail me dan gerust.

info@agnesbos.nl 

Het adres van de studio is Griendzoom 12 in Emmen (delftlanden). 

Boek hier je kerst minishoot
Welke tijd komt je het beste uit?
Hoe heb je Agnes Bos | Fotografie gevonden?
Mag ik de foto's gebruiken voor social media, portfolio, reclame etc?

Bedankt voor je boeking!

Nadat je deze boeking hebt verstuurd ontvang je een bevestiging via de mail. Deze komt helaas nogal eens in de spam terecht, het is dus goed deze even goed te checken als je niets hebt ontvangen.

Mocht je binnen 48 uur niets gehoord hebben van me dan mag je me rechtstreeks een mail sturen

via info@agnesbos.nl of via de app 0653236403

bottom of page